Presentasjon
Hovedside Presentasjon Kurs Nyttig Prisliste

 

 

 

Datalæring & Rådgivning

Opprettet: Firmaet ble opprettet av Sigurd Leversen Nybø i Knarvik i 2004.
Org.nr: 987360771
 

Virksomhet: Vi driver med opplæring og rådgivning innen edb og IT.

Vi har spesialisert oss på fjerning av virus og annen skadelig programvare, og på å bedre folks forståelse for hvordan datamaskinen enkelt kan beskyttes mot ulike risiko.

Vi har også spesialisert oss på å hjelpe folk til å finne ut hvordan de kan få bedre nytte av datamaskinen både ved nedlasting og installasjon av programmer og ved bruk av dem, og hvordan foreldre kan være til støtte for barnas bruk av datamaskinen.

Vi arrangerer kurs i grunnleggende databruk og innen spesialiserte områder som fotobehandling, webdesign og IT-sikkerhet. For mer informasjon, send mail til:
* post@datalaering.no

I tillegg driver vi med scanning og retusjering av gamle bilder slik at de kan bevares digitalt for fremtiden.
 

Bakgrunn: Sigurd Leversen Nybø er utdannet cand.mag.philol. med fagkrets innen språk, kommunikasjon og informatikk. Han har bakgrunn fra flere IT-selskaper siden 1998, blant andre Manpower, Telenor, EDB, og MTI IT-Service, og har bred erfaring med feilsøking og problemløsing. Han har også drevet med undervisning på nivåer fra barneskole til universitet i tillegg til å lede mange kurs for Folkeuniversitetet. Han er sertifisert testleder for:


 

Kontakt oss:
Datalæring & Rådgivning
Postboks 237
5904 ISDALSTØ
mob: 41 60 12 27
e-post: post@datalaering.no
web: www.datalaering.no
Leverings-adresse: Røsvikrenen 12, Knarvik

 

* post@datalaering.no - © Datalæring & Rådgivning - 2009